Δημήτρης Λιγνάδης: στο εδώλιο για βιασμούς ανήλικων και ενήλικων αγοριών

Δημήτρης Λιγνάδης: στο εδώλιο για βιασμούς ανήλικων και ενήλικων αγοριών

Έναρξη της δίκης του καλλιτέχνη, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, μετά της καταγγελίες. “Άναψε φωτιές” η πρόθεση του Αλέξη Κούγια να ζητήσει διακοπή της δίκης

Δημήτρης Λιγνάδης: στο εδώλιο για βιασμούς ανήλικων και ενήλικων αγοριών

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λίγο πριν τις 9.30 το πρωί, όπου οι δικαστές θα τον κρίνουν για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετήχθη από τις φυλακές για να παρασταθεί στη δίκη, εφόσον αυτή ξεκινήσει.

Δημήτρης Λιγνάδης - δίκη - Καλημέρα Ελλάδα

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό», πως σκοπεύει να ζητήσει διακοπή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει. Το αίτημα, που εφόσον διατυπωθεί, παραμένει ζητούμενο αν θα ικανοποιηθεί από το δικαστήριο, προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων της υπόθεσης.

Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του, επίσης στην εκπομπή «Το Πρωινό», έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.