Δημιουργία δωρεάν e–shop από τον Ε.Σ.Ω. στα μέλη του

Δημιουργία δωρεάν e–shop σε μέλη του Ε.Σ.Ω.

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) θα διαθέσει δωρεάν στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου στην προσπάθεια να συνδράμει ώστε τα εμπορικά καταστήματα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη του και το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά έμπρακτα. Ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της εποχής και τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες λόγο την πανδημίας του covid-19, o εμπορικός σύλλογος είναι δίπλα στους εμπόρους και στηρίζει τα μέλη του με κάθε τρόπο που μπορεί. Η πανδημία ανέδειξε όλα τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και συνεπώς οι επιχειρήσεις πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που τους παρέχει η τεχνολογία.

 

Ομόφωνα, όλα τα μέλη του ΔΣ υπερψήφισαν την πρόταση του Προέδρου κ Ιακωβίδη Βασίλη «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» και την στήριξη των μελών του με την δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ο Ε.Σ.Ω. προσφέρει στα μέλη του το κόστος κατασκευής, το κόστος φιλοξενίας και το κόστος για το domain name που απαιτείται για ένα χρόνο, καθώς και την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει στέρεες βάσεις. Μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα όλα μέλη του Ε.Σ.Ω. που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και της 30.11.2020. Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των μελών είναι πολύ μεγαλύτερο από τη διαθεσιμότητα, θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων. Από τη διαδικασία αποκλείονται τα μέλη του ΔΣ του Ε.Σ.Ω.

 

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας στο project «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» στο e–mail του συλλόγου ([email protected]) ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6999501100.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.