Δημοπρασία αντικειμένων αθλητών για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου,φωτο

Δημοπρασία αντικειμένων αθλητών για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, φωτο

Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων σπουδαίων αθλητών πραγματοποιείται για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου , η οποία έχει μπροστά της πολυετή χειρουργικό αγώνα μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα, στέκονται ομάδες και αθλητές προσφέροντας συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό την αποκατάστασή της.

Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ , ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση charity idols που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com.

H δημοπρασία για την Ιωάννα θα διαρκέσει για δυο εβδομάδες ξεκινώντας από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Παναθηναϊκού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών .

O Γιάννης Μπουρούσης

O Γιάννης Μπορούσης

Ο Νίκος Παππάς με τη φανέλα της ΑΕΚ

Ο Νίκος Παππάς με τη φανέλα της ΑΕΚ

Ο Νίκος Παππάς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Παππάς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Η ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά

Η ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς

iefimerida.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.