Δημοτικά Ωραιοκάστρου: άρχισαν οι διαρροές για την “καρέκλα”

“Αποστασία με ονοματεπώνυμο για την δημοτική παράταξη «α.ν.α.σ.α»  και τον Δήμο Ωραιοκάστρου”.

Δελτίο Τύπου Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη μας στην δημοτική ενότητα Καλλιθέας, Νίκος Σαραμούρτσης ανακοίνωσε την εν κρυπτώ, ερήμην της παράταξης, και ενάντια στις κοινές ομόφωνες αποφάσεις μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες (στις οποίες συμμετείχε),  προσωπική του συμφωνία με τον Δήμαρχο Π. Τσακίρη και την  αποχώρηση του από την παράταξη για να αποδεχθεί μία θέση Αντιδημαρχίας ενιαύσιας διάρκειας.

Στο βωμό της ιδιοτέλειας θυσιάζεται η πολιτική αξιοπρέπεια, η «καρέκλα» για μια ακόμα φορά υπερνικά το πολιτικό ήθος.

Κρίμα για έναν νέο πολιτικό να ξεκινά την καριέρα του με την «στάμπα» του πολιτικού αποστάτη προβάλλοντας αβάσιμες προφάσεις προκειμένου να αφήσει την ομάδα, να αγωνιστεί  μόνη της από τη θέση που την έφερε το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019, στο όνομα της δήθεν προσφοράς στο τόπο (λες και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι δεν θέλουν να προσφέρουν). Η προσφορά στον τόπο δεν έρχεται μόνο μέσα από τα καθήκοντα μίας βραχυχρόνιας Αντιδημαρχίας, η προσφορά μπορεί να είναι πιο πολύτιμή από την θέση της αντιπολίτευσης, είτε με συνεργασία, είτε με έλεγχο, είτε με δημιουργικό αντίλογο, αλλά πάντα με κοινό στόχο το καλό όλων.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της «αν.α.σ.α» παραμένουμε πιστοί,  στην εντολή των χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο, τους  εναποθέτοντας τις ελπίδες τους  στις αρχές της παράταξης μας και στις καινοτόμες και εμπεριστατωμένες προγραμματικές μας θέσεις. Είμαστε οι αντιπρόσωποι τους και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη τον τόπο μας.

Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις παλαιοκομματικές πρακτικές. Συγχαίρουμε δε, τον Π. Τσακίρη για το νέο του απόκτημα και ευχόμαστε στον αποχωρούντα σύντροφο καλή τύχη στην προσωπική του πολιτική ανέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.