Διάρρηξη στα γραφεία του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ

Σήμερα το πρωι στο ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου διαπισστώθηκε η διάρρηξη του γραφείου του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ και αμέσως κλήθηκε η πρόεδρος να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.
Η πόρτα του γραφέιου παραβιάστηκε και καταστράφηκε, τα συρτάρια και τα ντουλάπια ήταν ανοικτά, αλλά δεν φαίνεται να λείπει τίποτα από τον χώρο. Η πρόεδρος επιφυλάσσεται εώς ότου η γραμματέας και η ταμίας του συλλόγου ελεγξουν τα έγγραφά τους.
Στο χώρο κλήθηκε η αστυνομία που επεσήμανε ότι μονο το συγκεκριμένο γραφέιο έχει παραβιαστεί. Από την εμπειρία τους, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν ήταν κάποιος που αναζητούσε τρόφιμα ή χρήματα. Στο σημείο έχει κληθεί και η σήμανση.
Χθες βράδυ,Κυριακή 5/7/15, μεταξύ 9 και 10.30 μμ οι εθελοντές πραγματοποίησαν έκτακτη διανομή τροφίμων, λογω διάθεσης μαγειρεμένου φαγητού.
Οι εκπρόσωποι του ΔΣ, ανέφεραν ότι η ανάγκη είναι πραγματικά μεγάλη και θλίβονται σε περίπτωση που κάποιος έφτασε στο σημείο αυτο με την ελπίδα να βρεί τρόφιμα.
Στο γραφείο του συλλόγου, θα ήθελαν να επισημάνουν, δεν υπάρχουν ποτέ τρόφιμα ή χρήματα. Η διανομή των τροφίμων γίνεται, παρά τις δυσκολίες, άμεσα.
Ο σύλλογος καλείται να αντικαταστήσει την πόρτα που εχει υποστεί ζημιές και το κόστος της αντικατάσταση της δημιουργεί μια οικονομική δυσκολία.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.