Διάψευση του ΟΑΣΘ και του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για φωτιά σε λεωφορείο τους

Διάψευση του ΟΑΣΘ και του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για φωτιά σε λεωφορείο τους

Το βράδυ του Σαββάτου 19/9/2020, κάηκε από βραχυκύκλωμα το υπ΄αρ. ΧΚΡ-2755 αστικό λεωφορείο της “ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε.”. Η είδηση μεταφέρθηκε στον τύπο με διαφορετικές εκδοχές, ως προς τον ιδιοκτήτη: είτε ως “λεωφορείο του ΟΑΣΘ”, είτε ως “λεωφορείο των ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”.

Η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για λεωφορείο ιδιοκτησίας του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ , χωρίς επιβάτες, στην αστική γραμμή 87, το οποίο ΚΤΕΛ εκτελεί 2 αστικές γραμμές μέσα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης (87,88).
Έτσι, ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εξέδωσαν ανακοινώσεις:
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Αναφορικά με χθεσινά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου περί δήθεν πυρκαγιάς σε λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Θ. σας ενημερώνουμε ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .Κανένα λεωφορείο ιδιοκτησίας του Ο.Α.Σ.Θ δεν έπιασε φωτιά στην οδό Μαρίνου Αντύπα στα όρια του Δήμου Πυλαίας. Εφ’ εξής , παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνεί με τον Ο.Α.Σ.Θ. για την επιβεβαίωση ανάλογων πληροφοριών , πριν την δημοσίευση τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
Αναφορικά με χθεσινά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου περί δήθεν πυρκαγιάς σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σας ενημερώνουμε ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κανένα λεωφορείο ιδιοκτησίας του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν έπιασε φωτιά στην οδό Μαρίνου Αντύπα στα όρια του Δήμου Πυλαίας. Εφ’ εξής , παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνεί με την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. για την επιβεβαίωση ανάλογων πληροφοριών , πριν την δημοσίευση τους.
sakisgeorgiadis
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.