Διέρρευσαν τα tech specs για το Windows 10-based Galaxy TabPro S2!

[ad_1]

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η Samsung δεν θα παρουσιάσει το S8 στο MWC της Βαρκελώνης, ωστόσο στο δικό της press event που θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου σίγουρα έχει ορισμένους κρυμμένους άσσους στο μανίκι της. Πέραν του Android-powered Galaxy Tab S3 τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα ότι η κορεατική εταιρεία έχει στα σκαριά το TabPro S2, μία πρόταση από την Samsung που παρόλο που θα φέρει το Galaxy brand, ωστόσο θα «φοράει» λειτουργικό Windows 10.

TabPro s2 1

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που προέρχονται μέσα από την αμερικανική FCC, το TabPro S2 θα διαθέτει Super AMOLED Quad HD display (ανάλυση 2160×1440 pixels), ενώ στα ενδότερα του θα κρύβει έναν πανίσχυρο Intel Core i5-7200U επεξεργαστή μαζί με 4GB μνήμης RAM. O αποθηκευτικός χώρος του θα ανέρχεται στα 128GB SSD και η μπαταρία του θα προσφέρει χωρητικότητα στα 5070mAh. Επιπλέον, η Windows 10 πρόταση της Samsung δεν αποκλείεται να διαθέτει κύρια κάμερα στα 13MP, δύο USB 3.0 Type-C ports και επιλογή ανάμεσα σε Wi-Fi και LTE με τη Samsung να παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του συγκεκριμένου tablet. Φυσικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση αναφορικά με την τιμή του και το πότε θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά, ωστόσο περισσότερα θα μάθουμε στις 26 Φεβρουαρίου, όπου το team του Digital Life θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

The post Διέρρευσαν τα tech specs για το Windows 10-based Galaxy TabPro S2! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.