Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν επτά άτομα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

[ad_1]

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν επτά άτομα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες επτά άτομα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης:

  • Συνελήφθη χθες (30-6-2017) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 39χρονος υπήκοος Γερμανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών Αρχών, για παραβάσεις οδικής κυκλοφορίας και ψευδείς επίσημες δηλώσεις.
  • Συνελήφθη χθες (30-6-2017) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 32χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς προσπάθησε να αφαιρέσει διάφορα προϊόντα από κατάστημα σε περιοχή των Γιαννιτσών, πλην όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι από το ίδιο κατάστημα το μεσημέρι της 27-6-2017 είχε αφαιρέσει διάφορα προϊόντα.
  • Συνελήφθη χθες (30-6-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 42χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να κινείται με όχημα, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από κοντινή περιοχή. Το όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχο του.
  • Συνελήφθη χθες (30-6-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 28χρονη, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από κατάστημα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών, σε βάρος 47χρονης, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το πρωί της 5-5-2017 εξαπάτησε 60χρονη σε περιοχή των Σερρών, προσποιούμενη την υπάλληλο της Δ.Ε.Η., καταφέρνοντας να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σε βάρος 16χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 28-6-2017 μπήκε παράνομα σε οικία 60χρονου σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Συνελήφθησαν χθες (30-6-2017) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολύκαστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 2 άντρες ηλικίας 56 και 63 ετών και μία 53χρονη, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαιναν και οδηγούσε η 53χρονη, να μεταφέρουν 25χρονο υπήκοο Αλβανίας προς το εσωτερικό της χώρας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Επιπλέον σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen, ενώ το διαβατήριο που κατείχε έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στην επικράτεια. Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.