Διαμαρτυρία ΔΑΣΩ για χαράτσι στα γήπεδα ποδοσφαίρου

ΠΡΟΣ : ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΑΤΑΜΙΑΝ
ΚΟΙΝ .: ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. ΓΑΒΟΤΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ : ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Κύριε αντιδήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε το Ωραιόκαστρο δεν διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου για τους αγώνες του ανδρικού τμήματος του Συλλόγου μας.
Στη συνάντηση μας στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, παρουσία δημάρχου, δική σας, αντιδημάρχου οικονομικών και προϊστάμενου γραφείου αθλητισμού, είχατε υποσχεθεί ότι το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου θα ήταν υπεύθυνο για την εξεύρεση κατάλληλου γηπέδου για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τη ομάδα μας. Η μη επιβάρυνση του Συλλόγου μας θα ήταν απόρροια του γεγονότος ότι όλα τα γήπεδα είναι στη ιδιοκτησία του Δήμου Ωραιοκάστρου. Επίσης είχε συμφωνηθεί ότι οι αγώνες θα γινόταν εκ περιτροπής σε όλα τα γήπεδα του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου ώστε να μην επιβαρύνεται ένα μόνο γήπεδο. Αυτό δεν συνέβη ώστε κάθε δεκαπέντε μέρες, για τον εντός έδρας αγώνα, να υπάρχει πληθώρα τηλεφωνημάτων μέχρι να εξευρεθεί το κατάλληλο γήπεδο ώστε να αγωνιστεί η ομάδα μας.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι μας ζητούνταν χρηματικά ποσά σε κάθε αγώνα ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί η ομάδα μας. Άλλοτε για χρήση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ γηπέδων και άλλοτε για τη συντήρηση τους. Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω είναι ότι από το γραφείο αθλητισμού μας ζητήθηκε ένα εξωφρενικά υψηλό ποσό για τον αγώνα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 17/1/15 για την χρήση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου της Φιλαδέλφειας.
Απαιτούν από τον Σύλλογο μας να κάνει και τα έργα συντήρησης για μία και μοναδική φορά που θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο, αξίωση που τη θεωρούμε απαράδεκτη.
Σας παρακαλούμε να δώσετε μια σοβαρή , υπεύθυνη και οριστική λύση στο θέμα των γηπέδων ποδοσφαίρου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Δ. Α .Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​​​ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ​ ​ ΜΠΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΔΑΣΩ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.