Δικαίωση για τους συμβασιούχους του Ωραιοκάστρου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δικαστική απόφαση – δικαίωση για συμβασιούχους – “παρατασιούχους” Καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, που ο Επίτροπος δεν είχε θεωρήσει τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής τους, κάνοντάς τα “πράξη” και στέλνοντάς τα προς θεώρηση ή μη στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
IMG_8488
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr oι 56 απλήρωτοι συμβασιούχοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, και με σημερινή, προσωρινή διαταγή της Ειρηνοδίκου Υπηρεσίας, κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσαν οι συνήγοροί τους, παραμένοντας στην εργασία τους, με ταυτόχρονη καταβολή – άμεση εκτέλεση – των “δεδουλευμένων” τους!

«Οι συνεχείς αγώνες, η ενότητα, η διεκδίκηση φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα! Πρόκειται για μία σημαντική νίκη απέναντι στο εργασιακό άδικο. Πρόκειται, όμως ταυτόχρονα, και για μία νίκη “μάχης”. Ο “πόλεμος” θα κερδηθεί όταν και ο τελευταίος συμβασιούχος θα πληρωθεί!», δήλωσε για τη σημαντική αυτή νομική – εργασιακή είδηση, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., Νίκος Τράκας, σε επικοινωνία του με το epoli.gr, σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση – δικαίωση των απλήρωτων συμβασιούχων.

Με την αρωγή και συμπαράσταση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., “στο πλάι” των απλήρωτων συμβασιούχων – “παρατασιούχων”, όλο αυτό το διάστημα, οι Σάκης Χριστόπουλος Μέλος Γ.Σ. Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Αλέκος Περσόπουλος Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης, Στάθης Φαμιλωνίδης Εκπρόσωπος Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου, Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.