Δολοφονία Άλκη: Αναζητούν 12-15 άτομα – 4 τα οχήματα στην επίθεση- Βίντεο δείχνει τον 23χρονο να μπαίνει στον σύνδεσμο

Δολοφονία Άλκη: Αναζητούν 12-15 άτομα – 4 τα οχήματα στην επίθεση- Βίντεο δείχνει τον 23χρονο να μπαίνει στον σύνδεσμο

Οι αστυνονομικοί κάνουν λόγο για μια σκληρή ομάδα 12-15 ατόμων που με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά προέβαιναν σε ένα «σαφάρι» αντιπάλων προκειμένου να τους ξυλοφορτώνουν και να επιτέθενται εναντίον τους. 

Κεντρική οργάνωση και καθοδήγηση διαπιστώνουν οι αρχές από τα πρώτα δεδομένα της ανάκτησης δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του 23χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Διαπιστώνονται επικοινωνίες και επαφές με άτομα και πριν και μετά την δολοφονία του Άλκη και οι αστυνομικοί εξετάζουν αν πρόκειται για συνεργούς που συμμετείχαν στην επίθεση ή ένα «διευθυντήριο» που διέταξε την εκδήλωσή της.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια σκληρή ομάδα 12-15 ατόμων που με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά προέβαιναν σε ένα «σαφάρι» αντιπάλων προκειμένου να τους ξυλοφορτώνουν και να επιτέθενται εναντίον τους.

Από την ανάλυση των δεκάδων βίντεο που έχουν συγκεντρωθεί έχουν διαπιστώσει ότι είναι 12 με 15 τα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση εκτιμώντας ότι στο βίντεο που βγήκε στην δημόσιοτητα πριν λίγες ημέρες εμφανίζονται οι 6 δράστες με τα 2 οχήματα που τρέπονται σε φυγή ενώ υπάρχουν και άλλα δύο οχήματα σε δρόμο πιο πάνω από το σημείο του «χτυπήματος».

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν συλλέξει οι αρχές μάλιστα παρουσιάζεται ο 23χρονος μετά την δολοφονική επίθεση, μαζί με κάποιους συνεργούς του τουλάχιστον 3-4 στον αριθμό να κινούνται, να μπαίνουν στον σύνδεσμο στην Παλαιών Πατρών Γερμανού  (όπου ήταν και «κλειδοκράτορας» ο 23χρονος) και μετά από λίγο να φεύγουν από αυτόν.

Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό προηγούμενων ημερών προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε γίνει «πρόβα επίθεσης», δηλαδή έψαχναν θύματα – αντιπάλους προκειμένου να επιτεθούν και τις προηγούμενες ημέρες κάτι που εκτιμούν οι ίδιοι.

ΣΚΑΪ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.