Δολοφονία Γραικού : Συνεχίζεται η δίκη σε έντονου τόνους – Τι δήλωσαν η χήρα, ο γιος του και μια μάρτυρας βίντεο

Δολοφονία Γραικού : Συνεχίζεται η δίκη σε έντονου τόνους
Τι δήλωσαν η χήρα, ο γιος του και μια μάρτυρας

Με καταθέσεις μαρτύρων και αποκαλύψεις συνεχίζεται – σε έντονους τόνους – η δίκη για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού. Δείτε όσα δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής η αδελφή του Δημήτρη Γραικού, η σύζυγός του και μία μάρτυρας, που γνώριζε τον κατηγορούμενο, καθώς διατηρούσε επαγγελματική σχέση μαζί του.

Συγκινεί ο γιος του Δημήτρη Γραικού: Ο πατέρας μου ήταν ένας καλός, φιλήσυχος και υπεύθυνος άνθρωπος

Για πρώτη φορά ο γιος του Δημήτρη Γραικού που είχε βρεθεί δολοφονημένος και θαμμένος με το αυτοκίνητό του, «ανοίγει» την καρδιά του  και μιλά για τις δυσκολίες που έζησε αυτός και η οικογένειά του μετά τον χαμό του πατέρα του.

Ο γιος του άτυχου άνδρα  Αρχιμήδης Γραικός μίλησε στον Στρατή Λημνιό και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όλα.

“Δεν μπορούσαμε ούτε να δουλέψουμε γιατί είναι όλα στο όνομα του πατέρα μου. Το παλέψαμε. Επιτέλους βγήκε μια άκρη… δυσάρεστη μεν. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε…

Ως έναν βαθμό μπορώ να το δεχτώ. Το να υπάρχει μια συγγνώμη για να πω κάτι… και από πίσω να κρύβεται τόσο ψέμα, τόσες ειρωνείες… δεν μπορώ να τη δεχτώ. Για τρία χρόνια έκανε τον ανήξερο και απέδιδε αλλού τις ευθύνες”, τόνισε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε πως  μετά την εξαφάνιση του πατέρα του, είδε τον  κατηγορούμενο για πρώτη φορά.

“Βρισκόταν στο σφαγείο κι έλεγε “ότι χρειαστείτε να σας βοηθήσω, είμαι εδώ για σας”. «Ως ένα σημείο βασίστηκε στις κατηγορίες που πήγαιναν προς τη μητέρα μου και προσπαθούσε να μοιράσει εκεί τις ευθύνες…

Ο πατέρας μου ήταν σοφός άνθρωπος, με έμαθε να προσπαθώ να κρατώ την ψυχραιμία μου και να προοδεύω. Ήταν ένας καλός, φιλήσυχος και υπεύθυνος άνθρωπος” είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός άνδρας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.