Δούρου για Γκλέτσο: Δεν φοβόμαστε να «μολυνθούμε» γιατί έχουμε θέσεις

Ρένα Δούρου για Γκλέτσο: Δεν φοβόμαστε να «μολυνθούμε» γιατί έχουμε θέσεις

Για Γ. Παπανδρέου και ονοματολογία για ΠτΔ: Έχει πλάκα να κάνεις καλλιστεία! Ο ΠτΔ πρέπει να είναι για όλους

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μήνυμα της 7ης Ιουλίου, για να μετασχηματίσουμε και να αλλάξουμε το κόμμα, όπως είπε και το βράδυ των εκλογών, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, η Ρένα Δούρου.

Σ΄αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν  να έρθουν όλοι. Μπορεί να έρθει και ο Απόστολος Γκλέτσος, μια και εμείς δεν φοβόμαστε να «μολυνθούμε», αφού έχουμε θέσεις, στον ΣΥΡΙΖΑ χωράνε όλοι και ο Απόστολος Γκλέτσος, είπε χαρακτηριστικά η κ. Δούρου.

Αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Γιώργο Παπανδρέου η κ. Δούρου απάντησε:

«Έχει πλάκα να κάνεις καλλιστεία! Μπορούμε να αξιολογήσουμε τον κ. Παπανδρέου, την κ. Δαμανάκη, πείτε ονόματα… ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι για όλους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπήρξε πολύ καλός πρόεδρος και μάλιστα σε δύσκολα χρόνια, όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται για διάφορα ονόματα, μεταξύ των οποίων και του κ. Παπανδρέου έχουν μία καθόλου σοβαρή επικεφαλίδα, τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που είπε ότι θα πάει διακοπές τα Χριστούγεννα και θα το σκεφτεί» είπε η Ρένα Δούρου.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.