Δυνατό μήνυμα από το Πανόραμα για τον Σάββα Αναστασιάδη

 

Δυνατό μήνυμα από το Πανόραμα για τον Σάββα Αναστασιάδη

Ασφυκτικά γεμάτη  ήταν η αίθουσα στην προεκλογική  εκδήλωση του βουλευτή  της Νέας  Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιου στις επερχόμενες εκλογές Σάββα Αναστασιάδη στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αναστασιάδης ανέπτυξε το έργο και τις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατά την τελευταία τετραετία και αναφέρθηκε στο στοίχημα της αυτοδυναμίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Είναι κρίσιμη η συσπείρωση γύρω από μία κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό που μέσα σε τέσσερα χρόνια ψήλωσαν την Ελλάδα διεθνώς», τόνισε, παρατηρώντας ότι «το τελευταίο διάστημα ακούμε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών που πραγματικά προκαλούν τρόμο για το ποιοι  διεκδικούν να πάρουν στα χέρια τους την τύχη της χώρας μας σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία».

Στο βήμα ανέβηκαν για να προλογίσουν τον βουλευτή της ΝΔ ο  Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Σωκράτης Δωρής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πυλαίας Χορτιάτη Λάμπρος Γατσώρης και ο γραμματέας ΔΕΕΠ Β Θεσσαλονίκης Διαμαντής Ματζάρης.  Το «παρών» έδωσαν επίσης πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης  και πλήθος κόσμου.

Σε Χαλκηδόνα και Κουφάλια

Η προεκλογική εκστρατεία του κ. Αναστασιάδη  συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου  2023 με εκδηλώσεις στη Χαλκηδόνα (19.30 Maison Hotel) και τα Κουφάλια (20.30, Δημαρχείο, Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.