Δυο ερωτήματα έθεσε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, βίντεο

Δυο ερωτήματα έθεσε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, βίντεο

Απο την εκπομπή της τηλεόρασης της ΕΡΤ3 “Μέρα με χρώματα” ζωντανά ερωτήματα έθεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Ιακωβίδης Βασίλης στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Παντελή Τσακίρη.

Πρώτο θέμα που απασχολεί τόσο τους πολίτες αλλά ακόμη περισσότερο του επαγγελματίες της πόλη του Ωραιοκάστρου είναι η κατάργηση της καρναβαλικής παρέλασης Ωραιοκάστρου, η οποία ξεκίνησε απο το 2012, δείτε σχετικά εδώ.

Ο δήμαρχος απάντησε οτι ο θεσμός εξασθένησε αλλά η διοίκηση επέλεξε να κάνει ενναλακτικά άλλες δράσεις τις ημέρες της αποκριάς.
Ο πρόεδρος τόνισε οτι το πραγματικό όφελος για την αγορά θα ήταν να προστεθούν και άλλες δράσεις που θα συμπλήρωναν την καρναβαλική παρέλαση και δεν θα την καταργούσαν.

Το δεύτερο θέμα που έθεσε ο πρόεδρος στον δήμαρχο είναι η αθέτηση της προεκλογικής του δέσμευσης, για κατάργηση δημοτικών τελών τα 3 πρώτα χρόνια των νέων επιχειρήσεων και την μη επιστροφή των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις που ήταν κλειστές την περίοδο της καραντίνας.

Ως απάντηση ο δήμαρχος επέλεξε να δώσει οτι η διοίκηση του προχώρησε σε μείωση των δημοτικών τελών, για τους επιχειρηματίες κατα 11,5 % και για τα νοικοκυριά κατά 17% και οτι οι καταστάσεις εξετάζονται ανάλογα με τα δεδομένα. Τόνισε ο δήμαρχος οτι για τις νέες επιχείρησης η προηγούμενη διευθύντρια είχε διαφορετική άποψη.

Δείτε αναλυτικά ότι συζητήθηκε στο παρακάτω βίντεο :

Στο παρακάτω βίντεο στο 11 λεπτό μπορείτε να δείτε την προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Ωραιοκάστρου στις 23/5/2019 για την μη καταβολή των δημοτικών τελών τα 3 πρώτα χρόνια των νέων επιχειρήσεων :

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.