Δυο παιδικές παραστάσεις στο θερινό κινηματογράφο στο Ωραιόκαστρο

Δυο παιδικές παραστάσεις στο θερινό κινηματογράφο στο Ωραιόκαστρο

Στην οδό Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, στο Ωραιόκαστρο, εντός του Εμπορικού Κέντρου «Castle Mall» (δίπλα στο κέντρο διασκέδασης Rose Garden), λειτουργεί θερινός κινηματογράφος 220 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο 2310200912

Απο 30 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου

Ο Πλανήτης του Γουίλι

(μεταγλωττισμένο)

_____________________________________

Πέμπτη 30/07 – 21:00

Παρασκευή 31/07 – 21:00

Σαββάτο 01/08 – 21:00

Κυριακή 02/08 – 21:00

Δευτέρα 03/08 – 21:30

Τρίτη 04/08 – 21:00

Τετάρτη 05/08 – 21:00

Πλοκή: Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα… όχι τόσο! Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι!

Το Μαγικό Ταξίδι της

Κοκκινοσκουφίτσας

(Θεατρική Παράσταση)

_____________________________________

Δευτέρα 03/08 – 20:00

 

Πλοκή: Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο κλασικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, Ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται λίγο καιρό μετά από όσα συνέβησαν στο σπίτι της γιαγιάς και καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να δώσουν συγχώρεση στον Λύκο όλα τα ζώα του δάσους. Σε αυτό τους το ταξίδι βοηθοί είναι τα παιδιά-θεατές, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην δράση με διαδραστικό τρόπο και μουσική προσέγγιση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.