Δωρεάν rapid test Covid-19 στο Ωραιόκαστρο σήμερα και στις 20 και 23 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν rapid test Covid-19 στο Ωραιόκαστρο σήμερα και στις 20 και 23 Σεπτεμβρίου

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο ισόγειο του κτιρίου «Π. Μελάς», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου (Μακεδονικού Αγώνα 7) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.
Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.
Επίσης τ ην Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και την Πέμπτη  23 Σεπτεμβρίου 2021 τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο)
Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
 Επίσης, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://eody.gov.gr/…/presentation_nea_metra_20210912.pdf
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.