Δωρεά για απολύμανση δημόσιων κτιρίων του Ωραιοκάστρου απο την “ΓΙΟΡΜΑΝΗΣ”

Δωρεά για απολύμανση δημόσιων κτιρίων του Ωραιοκάστρου απο την “ΓΙΟΡΜΑΝΗΣ”

1000 κιλά εγκεκριμένου από τον ΕΟΦ βιοκτόνου προϊόντος Giormanis υποχλωριώδες νάτριο min 12%, προσφέρθηκαν ως δωρεά από την εταιρεία Β. Ε.Π.Ε. και παραλήφθηκαν από την Κοινότητα Νεοχωρούδας (έδρα της εταιρείας), εκ των οποίων τα 500kg θα διατεθούν για την απολύμανση των δημοσίων κτιρίων, των συλλόγων και των σχολείων της Νεοχωρούδας και τα υπόλοιπα 500 kg παραδόθηκαν στο εργοτάξιο του Δήμου Ωραιοκάστρου για να χρησιμοποιηθούν αναλόγως για τις ανάγκες και των υπολοίπων περιοχών και εγκαταστάσεων του Δήμου.

Η έξοδος από την καραντίνα αποτελεί μεγάλη ατομική και κοινωνική επιτυχία . Η επιστροφή στην κανονικότητα απαιτεί ευθύνη και σοβαρότητα. Η GIORMANIS CHEMICALS ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ευθύνης με αυτή της την προσφορά για την σωστή απολύμανση των χώρων. Επιστρέφουμε αλλά προσέχουμε και μένουμε ασφαλείς.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας κ.Σαραμούρτζης Χρήστος ευχαριστεί θερμά  τον κ. Αθανάσιο Γιορμάνη γενικό διευθυντή της εταιρείας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.