Δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής:
Δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, πραγματοποίησε ακόμη μια δράση προσφοράς, προχωρώντας στη δωρεά συστήματος ομοαξονικής συμπαρατήρησης για τη βελτίωση του χειρουργικού μικροσκοπίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».
Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση φορέων υποστήριξης ατόμων, φιλανθρωπικών σωματείων και οργανώσεων αρωγής σε υλικά αγαθά και υπηρεσίες, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το κόστος προμήθειας του συστήματος ομοαξονικής συμπαρατήρησης, ενισχύοντας το σημαντικό έργο του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που αυτό προσφέρει σε εκατοντάδες πολίτες ετησίως.

Ο κ. Νικόλαος Πέντζος, Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, σημείωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το απτό όφελος της πρόσφατης δωρεάς που πραγματοποίησε το Δίκτυο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», ένα από τα σημαντικότερα νοσηλευτικά ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος. Για εμάς η αλληλεγγύη μεταφράζεται σε πράξεις που δημιουργούν προφανές κέρδος στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας. Αυτή είναι και η καρδιά της ύπαρξης του Δικτύου. Καταγράφουμε τα κενά στα ιδρύματα και τους φορείς στην Βόρεια Ελλάδα και απευθυνόμαστε στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών, ζητώντας τη συμβολή τους για τη βελτίωση της λειτουργίας και την κάλυψη των αναγκών των φορέων που επιτελούν κοινωνικό έργο. Στόχος μας είναι να μετατρέπουμε την αλληλεγγύη σε πράξεις προσφοράς».

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής αποτελεί μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που ιδρύθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων παρέχοντας  υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες σε περισσότερα από 90 ιδρύματα.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής αποτελεί σύμπραξη των σημαντικότερων φορέων της πόλης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.