Δωρεά τσιμέντου και δενδρυλλίων απο τον ΤΙΤΑΝ για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Σε δωρεά τσιμέντου και δενδρυλλίων για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική προχωρά η διοίκηση της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, που από κοινού με τους εργαζόμενους εφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες.

«Ο ΤΙΤΑΝ, συνεπής στη μακροχρόνια πορεία του ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, θα συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια στήριξης των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές με δωρεά 2.500 τόνων τσιμέντου, προκειμένου, σε συνεργασία με την Πολιτεία, να αντιμετωπιστούν άμεσες ανάγκες ανοικοδόμησης και επισκευής υποδομών κοινωφελούς σκοπού» αναφέρει η εταιρεία.

Όπως γνωστοποίησε, θα προσφέρει επιπλέον, από τα φυτώριά της, όσα δενδρύλλια χρειαστούν για την αναδάσωση των περιοχών, με βάση μελέτες και σχεδιασμό των αρμόδιων φορέων και τις ανάγκες που θα προσδιοριστούν.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.