Δύο νέους φορτωτές – εκσκαφείς σύγχρονης τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Δύο νέους φορτωτές – εκσκαφείς σύγχρονης τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Με σύγχρονα μηχανήματα έργου ενισχύει το στόλο του ο Δήμος Ωραιοκάστρου, αυξάνοντας σημαντικά τις επιχειρησιακές του δυνατότητες ως προς την εκτέλεση τεχνικών εργασιών και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
 Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» ο Δήμος Ωραιοκάστρου έλαβε επιχορήγηση από το υπουργείο Εσωτερικών και προχώρησε στην προμήθεια δύο φορτωτών – εκσκαφέων KOMATSU, τύπου WB97S-8.
Οι νέοι εκσκαφείς
 Τα δύο νέα μηχανήματα έργου που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι νέας σύγχρονης τεχνολογίας, στιβαρής κατασκευής, εφοδιασμένα με εξάρτηση φορτωτή μπροστά με κάδο φόρτωσης πολλαπλών χρήσεων (ανοιγόμενο), εξάρτηση εκσκαφέα πίσω (τηλεσκοπικού τύπου) με ταχυσύνδεσμο και τρείς κάδους εκσκαφής, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση και καμπίνα χειριστή με σύστημα κλιματισμού (A/C).
 Ο κινητήρας των μηχανημάτων είναι τελευταίας τεχνολογίας και πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές. Χρησιμοποιεί σύγχρονο καταλύτη και υγρό για την μείωση των εκπομπών ρύπων, και διακρίνεται για την οικονομική και αξιόπιστη λειτουργία του.
 Τα μηχανήματα διαθέτουν επίσης στον εξοπλισμό τους δορυφορικό σύστημα ελέγχου, το οποίο αποτελεί τη νέα καινοτομία της Komatsu στο τομέα της περιοδικής συντήρησης από απόσταση.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.