Δύο χρόνια από τη δολοφονία του Άλκη – Δράσεις υπέρ της αθλητικής συνύπαρξης

Δύο χρόνια από τη δολοφονία του Άλκη – Δράσεις υπέρ της αθλητικής συνύπαρξης

Την ερχόμενη Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Η δομή «1ης Φεβρουαρίου – Εις το όνομα του Άλκη» έχει δημιουργηθεί προκειμένου να διατηρήσει άσβεστη τη μνήμη του Άλκη Καμπανού και να οργανώσει δράσεις για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Ο πρόεδρος του ΔΣ και εμπνευστής της δομής, Λευτέρης Παπάς μίλησε στην ΕΡΤ. «Η δομή είναι μία οργάνωση, που προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών, βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και δημιουργήθηκε για να αναπτύξει δράσεις σε τρεις άξονες, να μην ξεχαστεί ο Άλκης, να προσφέρουμε βοήθεια και στήριξη σε θύματα οπαδικής βίας και να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 400 μέλη», σχολίασε αρχικά ο Λ. Παπάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις της φετινής 1ης Φεβρουαρίου, που θα λάβουν χώρα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.