Δ.Παύλου Μελά: Ζωντανά αύριο το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την καύση στο ΤΙΤΑΝ

Δ.Παύλου Μελά: Ζωντανά αύριο το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την καύση στο ΤΙΤΑΝ

Ο Δήμος Παύλου Μελά σας ενημερώνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) την Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00 μ.μ.,  με θέμα την καύση απορριμμάτων RDF-SRF στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, με τη διαδικασία “δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών”,  για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Θα μεταδοθεί μέσω Internet, από την επίσημη σελίδα του Δήμου Παύλου Μελά www.pavlosmelas.gr και από το κανάλι Youtube του Δήμου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=5N-wvomC4W0

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατά την ώρα και τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου και μετά τη λήξη της ζωντανής μετάδοσης, η συνεδρίαση παραμένει ως αρχειοθετημένη μαγνητοσκόπηση.

Θέμα: Συζήτηση μετά από αίτημα της πλειοψηφίας του συνολικού αριθμού των μελών του Συμβουλίου, για το ζήτημα της τροποποίησης της άδειας καύσης υπολειμμάτων ανακύκλωσης και επέκτασης αυτής σε RDF-SRF της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στην Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.