Δ. Ωραιοκάστρου: Έκκληση στους πολίτες να μη ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα και στάχτες σε κάδους απορριμμάτων

Δ. Ωραιοκάστρου: Έκκληση στους πολίτες να μη ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα και στάχτες σε κάδους απορριμμάτων

Έκκληση προς τους πολίτες να μη ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα και στάχτες από τζάκια και ξυλόσομπες στους κάδους απορριμμάτων απευθύνει η Αντιδημαρχία Υποδομών, Ευταξίας και Καθημερινότητας του Πολίτη του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Τις τελευταίες ημέρες κάδοι απορριμμάτων καταστράφηκαν, όταν προκλήθηκε φωτιά από στάχτες που πετάχτηκαν στο εσωτερικό τους. Δημιουργείται, μάλιστα, ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς από τους κάδους απορριμμάτων σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα ή και εκδήλωσης φωτιάς σε απορριμματοφόρα οχήματα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων.
«Απευθύνουμε έκκληση προς τους πολίτες να μην ρίχνουν μέσα στους κάδους απορριμμάτων κάρβουνα και στάχτες από τζάκια και ξυλόσομπες που δεν έχουν σβήσει εντελώς, καθώς δημιουργείται κίνδυνος πρόκλησης φωτιάς, ενώ από την καταστροφή των κάδων επιβαρύνεται οικονομικά και ο Δήμος μας», τονίζει ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Ευταξίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Δημήτρης Καρασαββίδης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.