Δ. Ωραιοκάστρου: Επιχείρηση για να κλείσει παράνομη χωματερή στην περιοχή «Κοσκινάς»

 

Δ. Ωραιοκάστρου: Επιχείρηση για να κλείσει παράνομη χωματερή στην περιοχή «Κοσκινάς»

Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση, με στόχο να απομακρυνθούν μπάζα, απορρίμματα και κλαδιά που ασυνείδητοι έριξαν σε δημοτική έκταση στην περιοχή «Κοσκινάς», παράπλευρα της Συμμαχικής Οδού.

«Στόχο έχουμε να βάλουμε τέλος στις παράνομες χωματερές που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε αυτές τις ”πληγές”, καθώς δημιουργούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και επιβαρύνουν το περιβάλλον. Αρχίσαμε εργασίες για να απομακρύνουμε μπάζα, κλαδιά, παλιά έπιπλα, στρώματα και απορρίμματα, που ασυνείδητοι άφηναν στην περιοχή τα τελευταία τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Υπολογίζουμε ότι θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να καθαρίσουμε πλήρως το χώρο. Καλούμε τους δημότες να μην ρίχνουν μπάζα και σκουπίδια ανεξέλεγκτα σε διάφορες περιοχές, αλλά να επικοινωνούν με την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας ώστε να επιλαμβάνονται τα συνεργεία μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον όπου ζούμε, είναι υποχρέωση και καθήκον μας», πρόσθεσε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Σοφία Δημητριάδου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.