Δ.Ωραιοκάστρου: ”Περιμέναμε τον Αγάθωνα σε συναυλία στο δήμο”

Δ.Ωραιοκάστρου: ”Περιμέναμε τον Αγάθωνα σε συναυλία στο δήμο”

Π. Τσακίρης: Περιμέναμε τον Αγάθωνα σε συναυλία στο Δ. Ωραιοκάστρου, ο θάνατός του μας γέμισε θλίψη

«Με αισθήματα λύπης αποχαιρετούμε τον Αγάθωνα Ιακωβίδη. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου ο αιφνίδιος θάνατος του σπουδαίου ρεμπέτη μάς γέμισε θλίψη, μιας και στις 16 Αυγούστου ο καλλιτέχνης επρόκειτο να εμφανιστεί σε συναυλία που προγραμματίστηκε να γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Πενταλόφου», τονίζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του αγαπημένου ρεμπέτη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Και επισημαίνει στη συνέχεια: «Αποχαιρετούμε έναν καλλιτέχνη που με το έργο του έκανε μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν το ρεμπέτικο τραγούδι, ερμηνεύοντας δεκάδες δημοφιλή, αλλά και παλιά άγνωστα ρεμπέτικα τραγούδια που ο ίδιος ανέσυρε από το πλούσιο αρχειακό υλικό του.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το 2013 όταν συμμετείχε μαζί με το συγκρότημα Koza Mostra στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Με το τραγούδι «Alcohol IFree» προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, κάνοντας ακόμη πιο γνωστή τη ρεμπέτικη μουσική στο ευρωπαϊκό μουσικό στερέωμα.

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης θα ζει πάντα στη μνήμη μας μέσα από το σπουδαίο καλλιτεχνικό έργο του. Ως δήμαρχος Ωραιοκάστρου εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Αγάθωνας: Το τελευταίο αντίο υπό τους ήχους ρεμπέτικης μουσικής,βίντεο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.