Είναι τουλάχιστον χρέος απο Γερμανική αποικία να ξαναγίνουμε Ελληνική Δημοκρατία

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Πολιτικές λιτότητας, μνημόνια που μας γύρισαν δεκαετίες πίσω, κρίση στην κοινωνία, φτωχοποίηση της χώρας και του λαού μας, χιλιάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις έκλεισαν οριστικά, ενάμιση εκατομμύρια ανέργων, δημόσιο χρέος που αυξάνεται διαρκώς παρά τις θυσίες, και τέλος η προσπάθεια από τα Μ.Μ.Ε. που με δημοσιογράφους ανθρωπάκια να προσπαθούν να εγκαταστήσουν τον φόβο στις καρδιές των ανθρώπων.
Έναν φόβο που προσπαθούν να τον κάνουν καθημερινότητα χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι η οικονομική ανασφάλεια σκοτώνει την πραγματική οικονομία και ανάπτυξη. Τόσα χρόνια πεταμένα λεφτά, καταστροφή της κοινωνίας ολόκληρης, τελειωμένη ιστορία. Και ποιος να εξηγήσει στον λαό, διότι αν εξηγήσει, οφείλει να διαγνώσει και ακολούθως να παραπέμψει με τις αυστηρότερες κατηγορίες στον ύπατο δικαστή, όλους τους επιτήδειους διαχειριστές της εξουσίας, που επωφελούμενοι πλούτισαν σε βάρος του μόχθου του κοσμάκη και τα άρπαξαν με τις πλάτες της εξουσίας.
Η κοινωνία όμως είναι αυτή που θα πρέπει να δείξει ασύλληπτη ωριμότητα και αντοχή. Είναι τουλάχιστον χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας, εμείς που εκθρέψαμε τα τέρατα αυτής της πολιτικής, εμείς να αλλάξουμε την πορεία του τόπου προς τα εμπρός, και από Γερμανική αποικία να ξαναγίνουμε Ελληνική Δημοκρατία.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΗΣ Π.ΗΛΙΑΣ
Ηλίας Καραγκουνιδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.