Εθελοντική αιμοδοσία απο την ΕΑΥΘ

Εθελοντική αιμοδοσία της ΕΑΥΘ την Δευτέρα 1 Ιουνίου στην έδρα της ΔΑΕΘ

Μετά από επικοινωνία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία της ΕΑΥΘ την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΔΑΕΘ (ώρες 09:00-13:00) και όχι στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπως είχε οριστεί αρχικά.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας, ο μέγιστος αριθμός αιμοδοτών ανά ώρα θα είναι 8-10 άτομα.

Το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έχει μειωμένο απόθεμα αίματος και γι’αυτό πρόσφατα απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να προσφέρουν αίμα. Επειδή, κάθε μήνα, η Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας εξυπηρετεί δεκάδες συναδέλφους και τα αιτήματα για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, παρακαλούμε όσοι Αστυνομικοί της ΓΑΔΘ δύνανται να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία. Με την πράξη αυτή θα υποστηριχθεί τόσο το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όσο και οι ανάγκες υγείας των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε αιμοδότης συνάδελφος δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες ειδικής άδειας, σύμφωνα με το άρθ.39 του Π.Δ. 584/1985, όταν προσφέρει εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των συνδικαλιστικών φορέων.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης (2310525510) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00, είτε μέσω του email της Ένωσης [email protected]. Η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των αιμοδοτών και η ώρα προσέλευσης κάθε αιμοδότη, ώστε να διασφαλιστούν τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.