Εκλογές για την Φιλοζωική Ωραιοκάστρου

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση και προκήρυξη Εκλογών νέου ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Ζώων Ωραιοκάστρου.

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Ωραιοκάστρου προκηρύσσει με βάση τα άρθρα 8 και 9 του Καταστατικού του την ετήσια Γενική και Εκλογο-απολογιστική συνέλευση και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, την Δευτέρα 9/3/2020, στις 18:30-21:00.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών. Η πρόσκληση αφορά επίσης και κάθε καινούργιο φίλο και φίλη, που σέβεται τη Ζωή σε κάθε μορφή της, και με την ευκαιρία μπορεί να προσέλθει, να εγγραφει και να εξασκήσει το δικαίωμα του εκλεγειν και εκλέγεσθαι. Επισημαίνεται ότι υπάρχοντα και νέα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, ή την ίδια μέρα διεξαγωγής της.  Το ποσό της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται στα 10 €.

Οι υποψηφιότητες των ενδιαφερομένων υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν ιδανικά γραπτώς μέχρι και την Παρασκευή 6/3/2020 στο e-mail:  f[email protected] ωστε να προλάβουν να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια.

 

ΔΣ Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.