“εμπάργκο” ετοιμάζει ο Ε.Σ.Ω. στον ΟΑΕΕ

Ένα ειρηνικό μέτρο πίεσης ετοιμάζει ο Ε.Σ.Ω. προς τον ΟΑΕΕ με μαζικά εξώδικα.

“εξώδικη δήλωση προς τον ΟΑΕΕ .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου αφουγκραζόμενο τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μέλη του και σε συνεργασία με τους εμπορικούς Συλλόγους της υπόλοιπης Ελλάδας, αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια πίεσης προς τον ΟΑΕΕ να μην προχωρήσει στην αναγκαστική είσπραξη των οφειλόμενων εισφορών των ασφαλισμένων του.
Συγκεκριμένα αποφάσισε μαζί με άλλους εμπορικούς συλλόγους της Υπόλοιπης Ελλάδας (Δράμας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης κλπ) την σύνταξη και αποστολή εξώδικης δήλωσης σύμφωνα με την οποία καλεί το ανωτέρω ασφαλιστικό ταμείο να μην προχωρήσει σε αναγκαστική είσπραξη των οφειλόμενων εισφορών πριν την προηγούμενη ακρόαση των ασφαλισμένων. Το μέτρο αυτό όμως θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία αν όλα τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων αποστείλουν και αυτά ατομικά ο καθένας τη δική του εξώδικη δήλωση προς τον ΟΑΕΕ .
Για το λόγο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα αυτό να επικοινωνήσουν με τους Αγγελική Κουριτενλή [email protected] 644690118—2310787050 η στο τηλ. 6999501100 με τον πρόεδρος του συλλόγου Ιακωβίδης Βασίλης προκειμένου να λάβουν γνώση για την κίνηση αυτή.”

πηγή http://emporikossyllogosoraiokastroy.blogspot.gr/
images

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.