Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού: Κρίμα για τον Δρυμό. Ο πρόεδρος λέει ψέματα για να καλύψει τις ευθύνες του

Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού: Κρίμα για τον Δρυμό.
Ο πρόεδρος λέει ψέματα για να καλύψει τις ευθύνες του

Δυστυχώς ο Δρυμός έχει πολλά προβλήματα και γι’ αυτό έχει ευθύνες ο πρόεδρος της Κοινότητας που για έξι χρόνια είναι στην εξουσία.

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού αναζητά την επίλυση αυτών τον προβλημάτων γιατί δεν μπορεί να βλέπει άλλο το Δρυμό να υποβαθμίζετε, πιστή πάντα στην ιδρυτική της διακήρυξη με τα στελέχη της αλλά και τις επιστημονικές τις ομάδες.

Όμως ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού στην καθημερινή μας ενασχόληση και ανάδειξη των προβλημάτων του Δρυμού, έρχεται και λέει ψέματα για να καλύψει τις ευθύνες του αλλά και την κοινή του πορεία με την προηγούμενη διοίκηση.

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού με έγραφα πάντα, προς κάθε αρμόδια Υπηρεσία αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο για την επίλυση των προβλημάτων του Δρυμού.

Εδώ όμως πρέπει να καταδικάσουμε τον πρόεδρο της ανυπαρξίας.

Μέσα στην ανάγκη του όμως να καλύψει αυτή του την ανυπαρξία, για τα προηγούμενα πέντε ολόκληρα χρόνια αλλά και την σημερινή περίοδο που διανύουμε εκθέτει το Δρυμό και τους κατοίκους του, βγάζοντας τους αδαείς και έτσι απόμακρος από τα προβλήματα του Δρυμού με μονολόγους του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις προσπαθεί να πείσει για το έργο του.

Ο Δρυμός ξέρει το έργο του και η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού από τη θέση της αντιπολίτευσης έχει ευθύνη να πάρει θέση σε αυτούς τους μονολόγους.

Ακόμη για αυτό, το τόσο σοβαρό θέμα όπως το νερό, το βασικό αγαθό του ανθρώπου που δεν μπορεί να απολαύσει ο κάτοικος Δρυμού αλλά και ευρύτερα της Μυγδονίας, ο πρόεδρος συνεχίζει τα παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια και τους θεατρανισμούς του, που είναι το μόνο που ξέρει και κάνει δυστυχώς για έξι χρόνια.

Ποιες ήταν οι πιέσεις του και οι παρεμβάσεις του για το νερό του Δρυμού τα προηγούμενα πέντε χρόνια;

Απαντάμε : ΤΙΠΟΤΑ

Ποια ήταν η κριτική του απέναντι στην προηγούμενη διοίκηση και η πίεση από την πλευρά του για την κωλυσιεργία της, που ο πρώην Δήμαρχος μας έλεγε με υπεροψία στις προεκλογικές του ομιλίες ότι σε έξι μήνες από την εκλογή του θα έδινε λύση για το νερό;
Αλλωστε ήταν οικογενειακό τους πρόβλημα, Νέα Γενιά = Πολιτεία με (δίχως) όραμα. Όμως στις εκλογές πριν ένα χρόνο εν γνώση όλων έσφαξαν στο τοπικό του Δρυμού τα στελέχη της Πολιτείας με Όραμα για χάρη της Νέας Γενιάς, αυτά αφορούν τους ίδιους και ας τα βρουν μεταξύ τους.

Απαντάμε : ΤΙΠΟΤΑ

Τι πίεση άσκησε στην προηγούμενη διοίκηση για την επάρκεια νερού που συνέβαλλαν ακόμη και οι διαρροές από διάφορα σημεία των αντλιοστασίων και των σωληνώσεων; Θέλει μάλλον να πλατσουρίζει μέσα στην χαμένη ποσότητα νερού με αρνητικές συνέπειες για το χωριό ακόμη και με απώλεια χρημάτων, το γήπεδο Δρυμού έμεινε χωρίς υδροδότηση και υποχρεώνεται ο Δήμος σήμερα να δώσει κονδύλια για επανασπορά του γηπέδου!

Απαντάμε : ΤΙΠΟΤΑ

Ο πρόεδρος απέναντι στα σοβαρά προβλήματα της υδροδότησης του Δρυμού και όχι μόνο, ήθελε να είναι το “καλό” παιδί και “καλός” μαθητής του πρώην δημάρχου! Ήδη διαφημίζει ότι είναι ο μέντορας του στις συζητήσεις του.

Άλλωστε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Ο Πρόεδρος του ΤΙΠΟΤΑ, τώρα παίρνει σβάρνα τα κανάλια και μας λέει τι ακριβώς;

Ότι ο Δρυμός δεν έχει πόσιμο νερό και είναι ευθύνη του Δήμου.

Αλλά στον βωμό της Μικροπολιτικής και ολίγων λεπτών δημοσιότητα όλα ισοπεδώνονται.

Έχεις να μας πεις κάτι καινούργιο;

Έχεις να μας πεις κάτι χειροπιαστό που έπραξες με έγραφα; Ας πάει δίπλα στο Μελισσοχώρι επιτέλους να του μάθουν πως γράφουν έγραφα.

Βγήκες απέναντι στον πρώην Δήμαρχο να δείξεις την δυσαρέσκεια του για το ψέμα των έξι μηνών;

Έκανες μια εκδήλωση στον Δρυμό με ειδικούς επιστήμονες για την αιτία του προβλήματος;

Αντιθέτως σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν συμβάλλουν οι γεωργικές καλλιέργειες στην νιτρορύπανση των υδάτων ο πρόεδρος απαντά με αφέλεια ότι δεν είναι ειδικός και ότι δεν γνωρίζει.

Έπειτα από έξι χρόνια πρόεδρος δεν γνωρίζει την αιτία του προβλήματος;

Γιατί δεν ρώτησε, γιατί δεν έμαθε;

Αυτό ήταν το πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο του;

Αλλά δυστυχώς όλα τα βλέπει ως σκαλοπάτι για την πολιτική του ανέλιξη και όλα ως πελατειακές σχέσεις.

Κρίμα για τον Δρυμό.

Κρίμα για την απαξίωση του χωριού από την πλευρά του.

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού πιστή στις καταστατικές της διαδικασίες έχει αποδείξει όλα τα προβλήματα του Δρυμού με έγραφα.
Στο διάστημα που βρίσκετε στην αντιπολίτευση έχει καταφέρει για το κάθε θέμα για την κάθε ανάγκη των κατοίκων του Δρυμού να μη λέει λόγια αλλά να κάνει έργα.

Τα ψέματα του Πρόεδρου δεν μπορούμε να τα σταματήσουμε, αλλά όποτε τα λέει εμείς θα ερχόμαστε να λέμε την αλήθεια.

Σχετικά link:

https://youtu.be/DnVKTBA4cIc

https://www.facebook.com/1939689369487894/posts/2790001284456694/?d=n

https://www.facebook.com/1939689369487894/posts/2838255976297891/?d=n

https://www.facebook.com/1939689369487894/posts/2829859050470917/?d=n

https://www.facebook.com/1939689369487894/posts/2319981424792018/?d=n

https://www.oraiokastro24.gr/%ce%b1%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b…/

Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.