Εξαλείφθηκε μια εστία μόλυνσης στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Κατεδάφιση αυθαίρετου παραπήγματος στον Αγ. Παύλο

 Εξαλείφθηκε μια εστία μόλυνσης και απελευθερώθηκε χώρος του οικοπέδου που προορίζεται για την κατασκευή και ανέγερση σχολικού συγκροτήματος

Στην απαλλαγή της περιοχής από μια εστία μόλυνσης, αλλά και στην απελευθέρωση έκτασης που βρίσκεται μέσα στο οικόπεδο που είναι χαρακτηρισμένο για σχολικό συγκρότημα στον Αγ. Παύλο προχώρησαν τα συνεργεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Πρόκειται για την κατεδάφιση εγκαταλειμμένης αυθαίρετης κατοικίας-παραπήγματος επί της οδού Καβάλας στον οικισμό του Αγ. Παύλου, στο ύψος της περιφερειακής οδού. Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, με εντολή του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, τα συνεργεία βρέθηκαν επί τόπου προχωρώντας στην κατεδάφιση της κατασκευής.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε διαδοχικές φάσεις λόγω της ειδικής μορφολογίας της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Υπηρεσιών Δόμησης. «Κάναμε ένα ακόμη βήμα για τη σταδιακή απελευθέρωση χώρου του οικοπέδου στο οποίο προβλέπεται η κατασκευή σχολείων, κατεδαφίζοντας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, το παράπηγμα που βρισκόταν στα όρια της αυλής του σχολικού συγκροτήματος. Κυρίως, όμως, εξυγιάναμε την περιοχή εξαφανίζοντας ολοσχερώς μια εστία μόλυνσης που συνιστούσε απειλή για τη δημόσια υγεία. Και η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί με παρόμοιες κατεδαφίσεις», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τάσος Τσακιρίδης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.