Εξιχνίασαν 7 περιπτώσεις κλοπής απο τα Τ.Α. Ωραιοκάστρου και Πυλαίας-Χορτιάτη

Αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

                           

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα που διαπράχθηκαν στις περιοχές αρμοδιότητάς τους, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022.

 

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν κλοπές αυτοκινήτων, κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικού ποσού και διαρρήξεις δύο οικιών και μιας επιχείρησης.

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων, εμπλεκομένων στις προαναφερόμενες υποθέσεις, κάποιοι εκ των οποίων λειτουργούσαν κατά μόνας και κάποιοι με συνεργούς.

 

Σημειώνεται ότι, στην κατοχή ενός εξ’ αυτών, που ενεργούσε μόνος του, βρέθηκε κλειδί πολλαπλών εφαρμογών (πασπαρτού) με το οποίο έθετε σε κυκλοφορία κλεμμένο όχημα.

 

Χαρακτηριστική επίσης είναι και η περίπτωση εξιχνίασης κλοπής χρηματικού ποσού από επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε από τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και υπάλληλος της εταιρίας, που γνώριζε το σημείο που ήταν κρυμμένα τα κλειδιά για την είσοδό τους στους χώρους των εγκαταστάσεων.

 

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.