Επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου

Η προσδοκώμενη εδώ και καιρό επέκταση του αποχετευτικού δικτύου της ΕΥΑΘ σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου, οι οποίες μέχρι σήμερα το στερούνταν, γίνεται πραγματικότητα.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και συνεννοήσεις της διοίκησης του Δήμου και ειδικότερα του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών με την ΕΥΑΘ ΑΕ, ξεκινούν τα έργα για ένταξη των περιοχών αυτών στο δίκτυο αποχέτευσης της τελευταίας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΥΑΘ ΑΕ, η δημοπράτηση του παραπάνω έργου θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα.
Αναλυτικά, σε πρώτη φάση θα συνδεθούν με το δίκτυο της ΕΥΑΘ ΑΕ οι παρακάτω οδοί:

Στο Ωραιόκαστρο:
Σαλαμίνος, Φοίνικος, Κασιμίδη, Κρήτης, Ευτυχίας, Σολωμού, Σπ. Εξαδακτύλου, Χριστοδουλίδη, Σουλίου, Κ. Χαραβόπουλου, Χρ. Κονταξοπούλου, Φιλελλήνων, Παρμενίωνος, Αργοναυτών.
Στο Παλαιόκαστρο:
Ξηροκρήνης, προέκταση Άρνισσας, Αγ. Αποστόλων, Πρέσπας, Πτολεμαίων, Τραϊανού, Αγ. Αρσενίου, Μακεδονίας από Ι. Μπέλλη μέχρι Κονταξοπούλου, Παρπόρη, Κολοκοτρώνη, προέκταση Σερρών/ Κονταξοπούλου, Δημ. Γούναρη/ Βεροίας.
Στην Γαλήνη:
Ακακίας (μεταξύ Μυρτιάς και Γαζίας), Σόλωνος, Μπασιούδη/ Άλσους, Κερκύρας, Ανθίας, Ψαρρών, Καρυδιάς, Καστανιάς, Αμπελώνων.
Στον οικισμό Αγ. Γεωργίου:
Συμμαχική οδός (από Ελληνοσερβικής Φιλίας- Θερμαϊκού έως Γραβιάς), Γραβιάς και Αλεξ. Παπαναστασίου.
Ο οικισμός Νεόκαστρο πρόκειται να ενταχθεί στην δεύτερη φάση της μελέτης που εκπονείται από την ΕΥΑΘ για την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης της ΔΕ Ωραιοκάστρου.
«Πρόκειται για την δικαίωση επίπονων προσπαθειών της διοίκησής μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και διαπιστώσαμε ότι κληρονομήσαμε αυτή την σημαντική έλλειψη στο αποχετευτικό δίκτυο της ΔΕ Ωραιοκάστρου», υπογραμμίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος. «Πρόκειται για μια παρέμβαση με αυτονόητες ευεργετικές συνέπειες για τους κατοίκους των περιοχών που συνδέονται, αλλά και γενικότερα τον τόπο μας», συμπληρώνει.

20140210-154138.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.