Επιθεώρηση της Συμμαχικής Οδού

Επιθεώρηση της Συμμαχικής Οδού
Τη Συμμαχική Οδό επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση οι δήμαρχοι Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος. Οι τρεις δήμαρχοι, συνοδευόμενοι από τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά, Ευάγγελο Καραστερίου και Κωνσταντίνο Πάντση, αντίστοιχα, επιθεώρησαν μεγάλο μέρος της Συμμαχικής οδού, η οποία ανήκει και στους τρεις δήμους.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση η κατάσταση του οδοστρώματος της Συμμαχικής Οδού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και για το λόγο αυτό η αποκατάστασή της κρίνεται άμεσα αναγκαία. «Καθημερινά από τη Συμμαχική Οδό διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα και βαρέα οχήματα, με αποτέλεσμα η κατάσταση του οδοστρώματος να βρίσκεται στην κατάσταση αυτή. Η δημοτική αρχή κάναμε ορισμένες μικροεπεμβάσεις αλλά αυτό δεν αρκεί. Μαζί με τους δημάρχους Παύλου Μελά και Δέλτα επιθεωρήσαμε τη Συμμαχική Οδό σε μια προσπάθειά μας να βρούμε μια κοινή λύση για την άμεση κατασκευή νέου οδοστρώματος», τόνισε ο κ. Γαβότσης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του δήμου έχει ήδη προχωρήσει στη σύνταξη σχετικής μελέτης, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι του εν λόγω δρόμου ανήκει στο δήμο Ωραιοκάστρου. «Με μια πρώτη εκτίμηση το κόστος αποκατάστασης του οδοστρώματος ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ, κόστος ιδιαίτερα δυσβάστακτο για το δήμο μας», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και συμπλήρωσε: «Μετά από συνεννόηση με τους άλλους δύο δημάρχους το προσεχές χρονικό διάστημα θα επισκεφθούμε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα για να τον ενημερώσουμε σχετικά και να ζητήσουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας, προκειμένου να ασκηθούν οι ανάλογες πιέσεις στο υπουργείο Εσωτερικών για την άμεση χρηματοδότηση κατασκευής του έργου».
Συμμαχική οδός
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.