Επικίνδυνοι; Άσχετοι; Ή επικίνδυνα άσχετοι στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου;

Επικίνδυνοι; Άσχετοι; Ή επικίνδυνα άσχετοι στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου;

Ένα συμβούλιο Δυο θέματα Δυο “αστοχίες” 

Στο χθεσινό τοπικό Ωραιοκάστρου με δυο μόνο θέματα και τα δυο αποδείχθηκαν όλεθρος.

Το ένα θέμα είχε να κάνει με την παγία, χρήματα που δικαιούνται τα τοπικά συμβούλια και δεν διεκδικήθηκαν ποτέ απο τους προέδρους, δείτε αναλυτικά εδώ.

Στο άλλο θέμα Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για εκμίσθωση του υπ’ αριθμ. 1647 αγρού της Κοινότητας Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου οι τοπικοί σύμβουλοι αρχικά δεν γνώρισαν την τοποθεσία του συγκεκριμένου αγροτεμαχίου που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για μίσθωση. Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου δεν γνώριζε ούτε η ίδια της για το που βρίσκεται το αγροτεμάχιο 1647 ώστε να ενημερώσει το σώμα με την εισήγησή της.

Έπειτα απο τις αντιδράσεις των μελών του συμβουλίου η πρόεδρος κάλεσε δημοτική υπάλληλο για να δοθούν εξηγήσεις για την ακριβή τοποθεσία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπάλληλο η υπάλληλος ενημέρωσε οτι το αγροτεμάχιο βρίσκεται στην προέκταση Μαιάνδρου κολλητά με την επιχείρηση που ενδιαφέρεται να το μισθώσει και θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πρασίνου.

Ακούστε όλη την περιγραφή στο παρακάτω βίντεο απο το 3:45 εως το 13:00 

Η κάμερα του oraiokastro24 ακολούθησε τις οδηγίες για την εύρεση του αγροτεμαχίου 1647 και διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο. Δείτε την διαδρομή :

Συνεχίζοντας την έρευνα του το oraiokastro24 αναζητώντας με τον αριθμό αγροτεμαχίου 1647 στον χάρτη οριστικής διανομής του δήμου Ωραιοκάστρου διαπίστωσε οτι το εν λόγω  αγροτεμάχιο δεν υφίσταται επι της οδού προέκτασης Μαιάνδρου αλλά επι της Συμμαχικής Οδού στο ύψος της οδού Ναυάρχου Τομπάζη, δείτε την ακριβή τοποθεσία στον παρακάτω χάρτη:

Τα  ερωτήματα που αιωρούνται είναι αν για το συγκεκριμένο “λάθος” ευθύνεται η αδιαφορία ή η έλλειψη γνώσεων. Σε κάθε περίπτωση ένα ακόμη μελανό σημείο καταγράφεται στην διαδρομή του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου με το κύριο βάρος να κλείνει προς το πρόσωπο της προέδρου του συμβουλίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.