Επικίνδυνο παιχνίδι το “Δαχτυλίδι της φωτιάς”.Σύλληψη για βιασμό 20χρονης

“Δαχτυλίδι της φωτιάς” το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όποιος δεν καταφέρει να χάσει τις αισθήσεις του να κερδίσει. To συγκεκριμένο  παιχνίδι κάνει θραύση μεταξύ των εφήβων στην Ευρώπη.

Θύμα βιασμού μετά από αυτό το παιχνίδι έπεσε μία 20χρονη. Το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όποιος δεν καταφέρει να χάσει τις αισθήσεις του να κερδίσει. Όταν η κοπέλα “έχασε” οδηγήθηκε στο δωμάτιο και  ένας από τους συμπαίκτες της άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να αποχωρήσει από το χώρο.

Λίγα λεπτά μετά, οι δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Η ίδια ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και δήλωσαν στην αστυνομία πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν». Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.