Επισκεψεις στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επισκέψεις στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου

Να παραμείνουν οι πόρτες του δημαρχείου ανοικτές για τους πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου επιθυμεί κατά τη διάρκεια της θητείας του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του δεν σταμάτησε να δέχεται επισκέψεις.

Από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του ήταν ο βουλευτής ΝΔ της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος του ευχήθηκε καλή θητεία τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη ανάπτυξης του τόπου. Στο γραφείο του νέου δημάρχου βρέθηκε και ο τέως δήμαρχος, Νικόλαος Μπάτος ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε τονίζοντας χαρακτηριστικά: «ανέτειλε και πάλι η άνοιξη στο Ωραιόκαστρο. Ο δήμος άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του, ξαναγύρισε ο πολιτισμός. Αυτό ζητούσαν οι πολίτες, το ήθελαν και το πέτυχαν».

Τον κ. Γαβότση επισκέφθηκε επίσης αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του Ωραιοκάστρου αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης και ενίσχυσης της εμπορικής δραστηριότητας στον τόπο μας. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δέχθηκε επίσης επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΠΟΕ –ΟΤΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Θ. Μπαλασόπουλο.

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου ας αφήσει τις επισκέψεις στον Δήμαρχο κι ας φροντίσει να βοηθήσει τους “επαγγελματίες” του Ωραιοκάστρου να γίνουν αληθινοί επαγγελματίες. Το ότι ζούμε στο Ωραιόκαστρο δε σημαίνει ότι τρώμε κουτόχορτο.

    • Η αντιπροσωπία του εμπορικού συλλόγου θα κάνει αυτό που πρέπει και αποφασίζει, Όσον αφορά την διαφορά ανάμεσα στους <επαγγελματίες> και τους επαγγελματιες καλά θα κάνετε εσείς οι πελάτες να θίγετε άμεσα στον επιχειρηματία ότι δεν σας αρέσει και σας ενοχλεί. Ο ρόλος του συλλόγου είναι άλλος…!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.