Επιστολή διαμαρτυρίας απο τον Ε.Σ.Ω. για το συν 33% του δημοτικού φόρου

Έντονη η αντίδραση και του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου για το πρόσθετο δημοτικό φόρο,συν 33% μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ,που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό την ανέγερση σχολικών μονάδων.
Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 25/11/2015
ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Κ.ΓΑΒΟΤΣΗ ΑΣΤΕΡΙΟ
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.21
ΚΟΙΝΟΠΙΟΙΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ.ΚΑΡΥΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΣΩ,eso
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου με την παρούσα επιστολή θέλει να εκφράσει την αντίθεσή του και την απογοήτευσή του από τη στάση της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου προς την αύξηση του δημοτικού φόρου (συν 33%.) Η οικονομική κατάσταση της χώρας, όπως επίσης και του καθένα μας ατομικά, βρίσκεται πλέον στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ. Η αύξηση του δημοτικού φόρου (συν 33%), δεδομένου του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο καθένας χωριστά και σε συνάρτηση όλοι μαζί, θα οδηγήσει τις περισσότερες επιχειρήσεις στη μη ικανότητα ανταπόκρισης των οικονομικών απαιτήσεών της. Στη δίνη της εποχής αναμέναμε ο Δήμος αφουγκραζόμενος την κατάσταση, να γίνει σύμμαχος ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε όλοι αξιοπρεπώς στις οδυνηρές απαιτήσεις της εποχής. Παρακαλούμε πολύ να επανεξετάσετε την απόφαση σας αυτή ως ένα μικρό δείγμα κατανόησης των επαγγελματιών και μη του Ωραιοκάστρου.
Με εκτίμηση το ΔΣ του Ε.Σ.Ω.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.