Επιχείριση “σκούπα” απο την αστυνομία τώρα

Επιχείρηση “σκούπα” απο την αστυνομία πραγματοποιείται αυτη τη στιγμή στην οδό Λ.Δημοκρατιας για παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Αυτόπτες μάρτυρες μας δήλωσαν ότι δεν προϋπήρξε καμία ειδοποίηση με σινιάλο του φάρου ή με τον ήχο της σφυρίχτρας και προέβησαν άμεσα στην αφαίρεση πινακίδων.
Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

image

vendo

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και για τη Θεσσαλονίκης, για το θέμα στάθμευσης…το λιγοστό πεζοδρόμιο έχει καταντήσει χώρος στάθμευσης και οι μάνες με τα καρότσια περπατάνε στους δρόμους με ότι επικίνδυνο επακόλουθο συνεπάγεται αυτό! Καλό θα ήταν να γινόταν σε καθημερινή βάση μήπως και βάλουν μυαλό οι συμπολίτες. Όσον αφορά τη σφυρίχτρα το θεωρώ απλώς γελοίο καθώς το κοινό γνωστό είναι πως θα κάνουν μια “γύρα” και μόλις φύγει το περιπολικό θα επιστρέψουν…

  1. Τόσα ΙΧ παρατημένα στους δρόμους και η αστυνομία γράφοι τα λάθος παρκαρισμένα. Ενώ η άλλη δεν έχουν πλήρωση τα τέλι κε τα παρατάν τα αυτοκίνητα όπου τους αρέσει και δεν τους γράφουν. Ορίστε πόσα ΙΧ χωρίς πινακίδες οίδα στους δρόμους του Ωραιοκαστρου. Δεν πιστεύω ότι θα αντίδραση η αστυνομία, αλλά θα τα βγάλω εδώ :
    1) Oδ. Τραπεζουντος -6 γκρι HYUNDAI ATOS
    2) Οδ. Βας. Κωνσταντίνου -8 μαύρο NISSAN PRIMERA
    3) Οδ. Βας. Κωνσταντίνου -16 ένα κουκουλωμένο ΙΧ
    4) Στο HOTEL HARIS οδ. Αδάμ Κοραή ένα AUDI A-4 ασήμι και ένα HYUNDAI SANTAFE
    5) Λίγο ποιο πέρα (πάλη οδ. Αδάμ Κοραή) ένα PEUGEOT 405 και ένα σκεπασμένο με άσπρη κουκούλα.
    6) Οδ. Κασιμιδη ένα άσπρο AUDI A-4.
    7) Οδ. Διγενι Ακριτα -10 ένα μαύρο MAZDA
    8) Οδ. Διγενι Ακριτα – 8 ενα OPEL CORSA κερασή
    9) Οδ. Καποδίστρια -6 ένα μαύρο Τoyota Land Kruzer
    10) Oδ. Α. Βαλαωριτου -16 ένα CITROEN C 5
    Να δούμε τη επιχείρηση σκούπα είναι αυτή …

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.