«Επιχειρώ με Ασφάλεια» στο Ωραιόκαστρο – Δωρεάν rapid test απο Ε.Ε.Θ. και Ε.Σ.Ω.

«Επιχειρώ με Ασφάλεια» στο Ωραιόκαστρο – Δωρεάν rapid test απο Ε.Ε.Θ. και Ε.Σ.Ω.

«Επιχειρώ με Ασφάλεια» στο Ωραιόκαστρο – Δωρεάν rapid test απο Ε.Ε.Θ. και Ε.Σ.Ω.

Στο Ωραιόκαστρο συνεχίζεται τη δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» το Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ( Ε.Ε.Θ.), που περιλαμβάνει τη διενέργεια rapid τεστ για την Covid 19 σε μέλη του ΕΕΘ.

Στο πλαίσιο της δράσης κλιμάκιο του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούμενο από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές, θα διενεργεί τα rapid test στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου  ( Ε.Σ.Ω.).
Τα Test είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τον ΕΕΣ, με αποδεδειγμένη νόμιμη κυκλοφορία στην Ελλάδα, και η πραγματοποίηση τους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ημερομηνία διεξαγωγής των Test: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021
από τις 9:30 πμ έως τις 2:30 μμ

Χώρος διεξαγωγής: επί της οδού Λ. Δημοκρατίας 33 & Ποσειδώνος

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν τα test θα πραγματοποιηθούν στα ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Βασ. Γεωργίου & Τραπεζούντος).

Προς αποφυγή συνωστισμού κατά την προέλευση στο χώρο διεξαγωγής, παρακαλούμε καλέστε στο 6999501100 για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. κ. Ιακωβίδης Βασίλης δήλωσε στο oraiokastro24 :
Μια ακόμη δράση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες, τις δωρεάν απολυμάνσεις και τις δωρεάν ιστοσελίδας, αποδεικνύοντας οτι ο Εμπορικός Σύλλογος βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό των μελών του όποτε τον χρειαστεί.

Με τα  rapid τεστ εξασφαλίζουμε τις ασφαλείς αγορές όλων των πελατών μας και πρωτίστως την υγεία μας. Καλώ όλους τους επαγγελματίες του δήμου μας σε αυτόν τον δωρεάν έλεγχο που το Ε.Ε.Θ μας παρέχει.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.