Εργασίες στην Ε. Ο. Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών και στην Ε. Ο. Μουδανιών- κύκλωμα Κασσάνδρας

 

Εργασίες αποκατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών- κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες αποκατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών- κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 16 Απριλίου έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, από τις 07.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες στο αριστερό και δεξιό έρεισμα τμηματικά επί της Επαρχιακής Οδού Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας), από τη Χ.Θ.5+500 έως τη Χ.Θ.5+800 (γέφυρα Ν. Ποτίδαιας) με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα.

Επίσης, θα εκτελεστούν εργασίες στο δεξιό έρεισμα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών, στα εξής σημεία:

1. στη Χ.Θ.51+800, με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά,

2. στη Χ.Θ.52+300, με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά,

3. στη Χ.Θ.58+000, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη,

4. στη Χ.Θ.55+540, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη,

5. στη Χ.Θ.56+500, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, με αποκλεισμό τμηματικά της δεξιάς ή αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας κατά περίπτωση. Ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.