Εργασίες στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης στο ύψος των Διαβατών – Συμμαχική Οδό

Εργασίες στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης στο ύψος των Διαβατών – Συμμαχική Οδό

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Σάββατο 16 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών και φωτιστικών για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στην αερογέφυρα κοντά στη Συμμαχική οδό, στην έξοδο του οικισμού Διαβατών.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, κατά τις ώρες 09.00-15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε ένα ρεύμα με εκ περιτροπής κίνηση.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.