Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

1. Εργασίες κοπής και απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης καθώς και κλάδευσης των υφιστάμενων δέντρων κατά μήκος του οδικού άξονα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων, στο τμήμα από τον κόμβο του Ν. Ρυσίου έως τον κόμβο Ν. Μουδανίων, δεξιά και αριστερά της οδού στα ερείσματα και πρανή. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 6 Μαΐου έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

2. Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος επί του οδικού άξονα Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων στην κατεύθυνση από Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη πριν από τον κόμβο του Ν. Ρυσίου. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως και την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 07:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.