Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου,στο ύψος της Θέρμης

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου της Θέρμης, που θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως και την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου της Θέρμης, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας).

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως και την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.