ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Με χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας στην Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου. Στόχος του Εργαστηρίου είναι να μυηθούν τα παιδιά μας, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών, στον κόσμο της καλής μουσικής μέσα από τη χορωδιακή πρακτική και εμπειρία, να αναπτύξουν τα φωνητικά τους ταλέντα, να διδαχθούν την αυτοπειθαρχία μέσα από τη συστηματική και ομαδική δουλειά και φυσικά να αντλήσουν χαρά και ψυχαγωγία μέσα από τους καρπούς των κόπων τους, τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ., στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας, πίσω από την εκκλησία. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Τρίτη 6:30-8 μ.μ. στον ίδιο χώρο.
Υπεύθυνη του Εργαστηρίου είναι η εκπαιδευτικός μουσικής και υποδιευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, κ. Άννα Γεράση (τηλ. για πληροφορίες 6976193473).
Για να διασφαλιστεί η συνέπεια των συμμετεχόντων αλλά και η ομαλή λειτουργία του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας, ορίσθηκε μηνιαία συμμετοχή της τάξης των 5 ευρώ για την κάθε συμμετοχή.
Θα σας περιμένουμε με χαρά.
Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

20131021-193914.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.