Ερωτήματα Π.Σκαρλάτου προς τη διοίκηση για θέματα παιδείας, χωματερών και απολυμένων εργαζομένων

Ερωτήματα Π.Σκαρλάτου προς τη διοίκηση για θέματα παιδείας, χωματερών και απολυμένων εργαζομένων

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α. Παντελής Σκαρλάτος ξεκίνησε τα ερωτήματα του εκφράζοντας πρώτα την αντίθεσή του προς της τηλεδιάσκεψης των δημοτικών Συμβουλίων, μία αντίθεση του βρίσκει σύσσωμα σύμφωνη όλη την αντιπολίτευση.

Διευκρινίζει ότι ο λόγος ο οποίος συμμετέχουν στο χθεσινό συμβούλιο είναι το θέμα των απολυμένων εργαζομένων έπειτα από την απόφαση της διοίκησης να κλείσουν δύο παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στο δήμο Ωραιοκάστρου.  Αυτό είναι και το πρώτο ερώτημα του για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα και την αντίθεσή του, όπως και των περισσοτέρων απο την αντιπολίτευση, στην αναβολή του θέματος. 

Ακολουθούν ερωτήματα που αφορούν την παιδεία, όπως για τον απολογισμό του σχολικού έτους 2019, για την τοποθέτηση λυόμενης κατασκευής στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.
Ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα για τα παρατημένα κλαδιά στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου, που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα σε ενδεχόμενο βροχής.
Κλείνοντας ο κ.Σκαρλάτος ζήτησε να μάθει τι γίνεται με την δημιουργία ξανά μιας νέας  παράνομης χωματερής στο οικόπεδο που μισθώνει η ΔΗΚΕΩ απέναντι από το λαχανόκηπο Ωραιοκάστρου, δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ακριβώς τα ερωτήματα του κ.Σκαρλάτου και τις απαντήσεις από το Δήμαρχο και τους αρμόδιους της διοίκησης.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.