Ερώτημα πολίτη πυροδότησε άγριο καβγά στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Ερώτημα πολίτη πυροδότησε άγριο καβγά στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Πολίτης Ωραιοκάστρου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έθεσε ερώτημα για θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα κόσμου,για την νέα ρυμοτομία και το πότε θα ολοκληρωθεί καθότι ξεκίνησε το 2003. Πριν απο το ερώτημα έκανε τοποθέτηση εκτενέστερη για το τι έχει γίνει εως σήμερα:

 

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ.Δημήτρης Καρασσαβίδης,ο επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας κ.Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο δημοτικός του σύμβουλος κ.Ευάγγελος Κανταρτζής και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνεργασία Τώρα κ.Ανέστης Πολυχρονίδης προσπαθούν να απαντήσουν στο σοβαρό ερώτημα του πολίτη.Στην προσπάθεια αυτή ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους αλλά και με τον πολίτη που ήταν καλά ενημερωμένος:

Όσες φορές και αν επικαλέστηκε τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου η πρόεδρος κ.Δρόσου δεν κατάφερε να τον τηρήσει στην αίθουσα.
Ο κ.Παπακωνσταντίνου συνεχάρη τον πολίτη για την τοποθέτηση του και μίλησε για άγνοια της παρούσας διοίκηση. Μετά απο αυτό δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και να ανταλλάξουν κουβέντες του τύπου “είστε άσχετοι” “είναι ντροπή” “θα έπρεπε να ντρέπεστε” “το κάνατε γαργάρα” “μόνο θράσος έχετε”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.