Ευχές Αστ. Γαβότση στους μαθητές και μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Δελτίο τύπου
Ευχές Αστ. Γαβότση στους μαθητές και μαθήτριες
για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Τις ευχές του για καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια χρόνων στις αίθουσες διδασκαλίας. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στον νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην επιτυχία σας.
Όσο για εσάς που δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποια σχολή, δεν πρέπει να απογοητευτείτε αλλά με περισσότερη επιμονή να διεκδικήσετε τους στόχους σας. Είμαι βέβαιος ότι με πίστη στον εαυτό σας, θα τα καταφέρετε. Η ζωή σας μόλις αρχίζει. Στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες».
Μαθητές
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.