Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας της Μαρίας Τομπάζης, που μας άφησε νωρίς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΜΠΑΖΗ

 για τη συγκινητική παρουσία στην  εξόδιο ακολουθία , τα συλλυπητήρια μηνύματα και τις εκδηλώσεις αγάπης στο βαρύ πένθος για την απώλεια της Μαρίας Τομπάζη

 

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία της αγαπημένης μας Μαρίας, κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές ,απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό της, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

 

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κοσμίδη Χριστόφορο, αρεοπαγίτη ε.τ. και τη σύζυγό του κυρία Ελένη Κοσμίδου για την επί σειρά ετών πνευματική και ηθική στήριξη και αγάπη στο πρόσωπο της Μαρίας καθώς και για τη συμπαράσταση στην οικογένεια ύστερα από την τραγική απώλεια.

 

Στη μνήμη της αγαπημένης μας Μαρίας προσφέρουμε δωρεά ύψους 300€ στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

 

Το 40/ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 01/03/2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης .

 

Με εκτίμηση,

Η Οικογένειά της

Έσβησαν τα πιο φωτεινά μάτια του Ωραιοκάστρου – Πένθος για Χίο και δικηγορικό σύλλογο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.